لوور های آلومینومی توپراک
لوور آلومینیومی اغلب بعنوان راه حلی برای پوشش سقف فضاهای داخلی در اماکن تجاری با اشکال تیغهای یا پروفیلی پیشنهاد میشود.
از قابلیتهای اصلی سقف کاذب آکوستیک لوور میتوان به سبک وزن بودن آن به جهت استفاده از مقاطع آلومینیومی، قابلیت تولید در طولهای مختلف و به دلخواه مشتری(در صورت امکان) اشاره نمود.

سقف لوور الومینیوم توپراک
سقف کاذب لوور آلومینیومی
چندیست که سقف هایی کاذب به نام لوور در رنگ و ابعاد و متریال مختلف خودنمایی می کند این سقف ها عمدتا از جنس آلومینیومی و آهنی و ورق کامپوزیت و بعضا از جنس چوب مانند ترموود و متریال جدیدی مثل چوب پلاست می باشد.
سقف های لوور در چند روش اجرا می شوند که اگر فرضا در جایی استفاده بشود که نیاز به دسترسی تاسیسات درون سقف باشد این امکان برای شما فراهم است که به راحتی لوورهای بخش مربوطه را باز کرده و بدون کمترین دشواری دوباره آنها را در جای اول خود نصب نمایید .
سقف لوور جزء سقف های مهندسی بشمار می رود لذا شما در پروژه های بزرگ با طراحی های منحنی و پیچیده اطمینان خاطر از یک اجرای دقیق و میلیمتری داشته باشید.
سقف لوور با زیرسازی سبک و سریع در اجرا بار مرده ساختمان را بسیار کاهش داده و با توجه به ماهیت مهندسی خود بسیار مقاوم در برابر تنش ها و زمین لرزه است.
درست است که سقف لوور جزء گرانترین و لوکس ترین نوع سقف های کاذب بشمار می رود ولی با انتخاب ابعادی مناسب تر و بعضی از متریال های جایگزین و ارزان تر میتوانید بسیار هزینه ها را پایین بیاورید.
سقف لوور ، فضایی منحصر به فرد ایجاد می کند. ساخت و ساز باز این سقف کاذب لوور باعث به وجود آمدن خواص آکوستیکی فوق العاده ای در محیط می گردد. فضای آزاد بین تیغه ها برای جایگذاری روشنایی ها ، نازل های اطفاء حریق ، سیستمهای تهویه و موارد مشابه بسیار مناسب و بهینه سازی شده است.
فواصل بین پروفیل ها با توجه خواسته طراحان قابل تنظیم می باشد و پروفیلها دارای ابعاد مختلف می باشد.

ابعاد
استاندارد لوور آلومینیومی قوطی
لوور آلومینیومی قوطی در ابعاد استاندارد مختلفی قابل نصب است:
- 95×25
- 60×25
- 85×15
- 40×80
- 80×40 بیضی

مشخصات رنگ سقف لوور
- مشخصات فنی
مصالح سقف کاذب لوور از پروفیل های آلومینیومی با ابعاد مختلف موجود میباشد که با استفاده از رنگ پودری الکترواستاتیک رنگ امیزی و نصب خواهد شد.علت طراحی این سقف از جنس آلومینیوم بخاطر سبک بودن و استحکام خوب نسبت به وزن کم،مقاومت در برابر خوردگی سقف لوور نسبت به به سایر مصالح مانند آهن و چوب میباشد.ابعاد استاندارد سقف کاذب لوور آلومینیومی مطابق ابعاد مقاطع موجود میباشند به طور مثال ابعاد 50×30، 40×40، 50×50، 25×65، 25×95، 50×100، 50×15 میلی متر میباشد.جهت ابعاد مقطع لوور خارج از ابعاد معمول امکان تولید و طراحی آن نیز وجود دارد.جهت نصب لوورها نیاز به زیرسازی (کریر) از جنس گالوانیزه به رنگ مشکی الکترواستاتیک میباشد که خلاف جهت لوورها با فواصل مشخص قرار میگیرد که باند(لوور) به روی آن نصب میشود.همچنین لازم است علاوه بر رنگ کاربرها تمامی تاسیسات و محیط بالای سقف نیز مشکی شود تا سقف کاذب لوور جلوه ی زیبا تری را به نمایش بگذارد.فواصل بین هر لوور بر اساس مشخصات زیر سازی (کریر) تنظیم خواهد شد که میتوان هر فاصله ای را با توجه به کاربری و معماری و همچنین قیمت تمام شده سقف برای لوورها در نظر گرفت.

- پوشش رنگ
رنگ الکترواستاتیک
به طور کلی در توضیح این نوع رنگ می توان گفت به دلیل عدم نیاز به یک حلال،استفاده از این نوع رنگ های پودری بسیار حائز اهمیت است و همچنین نسبت به نوع رنگ های دیگر میزان آلودگی کمتر و دوام وپایداری بیشتری دارد.در استفاده از رنگ پودری یا همان الکترواستاتیک یا همان رنگ کوره ای به دلیل اینکه این نوع رنگ از ترکیب و نوعی فرآیند رنگ خشک به عمل می آید در هیچ مرحله ای از رنگ کاری نیاز به ترکیبات و محلول نمی باشد.
ویژگی و مزایا
از ویژگی های مهم این نوع رنگ میتوان به اقتصادی بودن و زیست پذیری آن اشاره کرد.همانطور که گفته شد استفاده از رنگ های الکترواستاتیک به دلیل عدم وجود محلول صرفه اقتصادی بهتری دارد.
از دیگر مزایای مهم این نوع رنگ می توان به :
پوشش دهی بالا و ایجاد ضخامت یک نواخت در تمامی نواحی،نفوذ پذیری در نقاط غیردسترس گوشه ها و لبه ها،فرآیند رنگ آمیزی روان و آسان ، به وجود آوردن یک لایه رنگ بر محصول با خواص عالی فیزیکی و شیمیایی مطلوب، ریسک خطر آتش سوزی بسیار پایین.
کاشی کار ها موقع نصب باید دقت کنند که به هیچ وجه ممکن کاشی داخل نوارکنج نمی رود بلکه کاشی درست در لبه کار قرار میگیرد. متاسفانه بعضی از کاشی کارها به علت نداشتن تجربه کافی کاشی و سرامیک را از پشت صیقل میدهندو به زور کاشی رو داخل نوارکنج قرار میدهند که کاملا اشتباه وغیراستاندارد میباشد و در ضمن در هنگام نصب، کاشی کار موظف است دوغاب و یا ماسه و سیمانی که در هنگام کار بر روی سطح نوار کنج آلومینیوم ریخته میشود را سریع پاک کنند به دلیل اینکه آلومینیوم با سیمان حالت خورندگی دارد اگر روی مقاطع الومینیوم حتی به مقدار کوچک دوغاب سیمان بماند رنگ نوارکنج را عوض میکند. همکاران ما همیشه در همایش ها به این نکته اشاره میکنند حتی 1 ساعت هم نباید املاح روی سطح الومینیوم قرار بگیرد زیرا سریعا تغییر رنگ خواهد داد.
مشخصات فنی
نام محصول | سقف کاغذ لوور الومینیوم توپراک |
کد | T900 |
اندازه | -20-30mm 12 |
طول | 2.5 m |
رنگ | نقره ای، طلایی، شامپاینی مشکی |
نوع رنگ | Anodize |
بسته بندی | 24 pack |
- کاربردها
سقف کاذب لوور را با توجه به ویژگی ها و مزایایی که به آن اشاره شد را میتوان برای کلیه فضاها با کاربری های متفاوت به کار برد.این سقف کاذب را به راحتی میتوان با انواع مصالح دیگر سقف کاذب تلفیق نمود و در طراحی های مختلف از لوور استفاده نمود.سقف کاذب لوور را میتوان در انواع فضاهای اداری،سالن های تجمعی و نمایشی،سالن های ورزشی،نورگیرها و وویدها،مراکز بیمارستانی،پایانه ها و ایستگاه ها،مترو،مراکز تجاری،فرودگاه ها، فضاهای صنعتی،فضاهای مسکونی،مراکز آموزشی و دانشگاه ها و … استفاده نمود .همچنین کاربرد لوور فقط به سقف کاذب محدود نمیشود بلکه میتوان همین مکانیزم را برای سطوح عمومی نیز بکار برد و اختصاصا در نماهای ساختمان نیز میتوان از لوور استفاده کرد.
- مزایای سقف کاذب لوور
همانطور که اشاره شد سقف کاذب لوور از نوع سقف های باز دسته بندی میگردد که به علت استفاده از مصالح آلومینیم بار مرده سازه به میزان چشم گیری کاهش میابد.همچنین به علت اینکه فواصل بین لوور ها قلبل تنظیم میباشد میتوان این بار مرده را بر اساس تحمل بار سازه کنترل نمود و طبیعتا هزینه تمام شده سقف را بهینه نمود.مجددا یادآوری میشود به علت استفاده از متریال آلومینیوم در این نوع سقف و خواص این متریال،سقف کاذب لورر خاصیت ضد رطوبت و ضد حریق پیدا میکند.در طراحی فضا با علم بر اینکه پوشش نهایی سقف کاذب لوور رنگ پودری الکترواستاتیک با روش آنادایز هستند میتوان به لحاظ رنگ این سقف را با فضا هماهنگ نمود و یا حتی با سیستم رنگ طرح چوب (دکورال) سقف کاذبی مشابه الوارهای چوبی جاگزین نمود. در سقف کاذب لوور به راحتی میتوان در راهرو ها با طول های زیاد از این نوع سقف کاذب استفاده نمود چرا که پروفیل های لوور به راحتی میتوان با کمترین درز انقطاع امتداد داد و ایجاد فواصل بین لوورها بسیار به آکوستیک بودن کمک خواهد نمود.

سیستم سقف لووِر آلومینیومی Louver Ceiling System
سیستم سقف لووِر از انواع سقف های باز میباشد و به صورت باکس های طولی – نواری اجرا می شود. این سقف به شرط اجرای اصولی یکی از ساده ترین مکانیزم های باز و بست در میان سقف های کاذب را دارا است و در صورت نیاز دسترسی به هر نقطه از فضای پشت سقف به راحتی امکان باز نمودن و نصب مجدد هر یک از باکس ها وجود دارد.
ویژگی های کلیدی انتخاب لوور آلومینیومی :
سهولت دسترسی به پشت سقف، مونتاژ سریع، عدم نیاز درز انقطاع، بسیار آکوستیک با توجه به ساختار خطی، قابل شستشو، پایایی طولانی، امکان ترکیب با سقف های دیگر، زیبایی چشمگیر سقف نهایی و سازگار با سیستم روشنایی خطی.
مشخصات فنی کلیدی لوور آلومینیومی :
• متریال:
پروفیل آلومینیوم با آلیاژ 3105 سختی 16/14 به ضخامت 1/5 mm تا 2/5 mm (ترمووود یا مواد دیگر امکانپذیر است)
• رنگ:
رنگ پودری الکترواستاتیک (Powder Coating) رباتیک به ضخامت 60 µm تا 80 µm مطابق با رال استاندارد اروپا
• ابعاد استاندارد:
100×50 mm – 100×40 mm – 95×25 mm – 60×40 mm – 55×35 mm – 50×50 mm – 50×30 mm
اندازهی گام میان باکس ها متغیر بوده و سفارش مقاطع با ابعاد دیگر امکانپذیر است.
• وزن:
حد اکثر وزن در هر متر مربع: 16/75 kg
میزان وزن در هر متر مربع با توجه به ابعاد لووِر و فاصله ی گام متغیر است.
مشخصات عملکرد لوور آلومینیومی:
آکوستیک، مقاوم در برابر حریق، ضد خوردگی و قارچ، قابل شستشو، ضد خش، دافع گرد و خاک، قابل بازیافت
سیستم زیرسازی و نصب:
کریِر گالوانیزه لووِر، سیستم آویز مناسب (قوطی آهنی یا ناودانی گالوانیزه به ابعاد مورد نیاز)
کاربردهای رایج :
راهروها و دسترسی های با عرض کوتاه مراکز اداری، تجاری، ورزشی، صنعتی، آموزشی، پتروشیمی، مسافربری، درمانی، مترو و …